9 Mayıs 2016 Pazartesi

Css Tabanlı Web Sitelerin Oluşturulması

Css tabanlı sitelerin oluşturulması
Optimizasyon süreçlerinden bir  taneside  tablo alt yapısını kullanmak yerine, Css tabanlı yani div ile siteler oluşturmaktır.  Alışkanlıklarını kolay bırakmayan insanlar  halen tablo ile tasarım yapmaktadırlar.  Her ikisiyle de kodlama yapan biri  olarak div ile kodlama yapmak tabloya göre avantajlıdır. Bu avantajlar:
1-) Sayfanın daha hızlı yüklenmesi: Tablonun yapısı gereğiyle karmaşık ve  fazlaca kod bulundurması, sayfaların  yavaş yüklenmesine sebebiyet vermektedir.  Kullanıcılar  yavaş yüklenen sayfalardan pek haz etmedikleri gibi tercih sebebleride olmayacaktır buda sitenizdeki trafiğin azalmasına sebep olacaktır. O  yüzden css tabanlı siteleri oluşturmak sayfanın hızlı yüklenmesine de sebep olup,kullanıcılar sitenizde  keyifli  zamanlar geçireceklerdir. Ayrıca javascript ile yapılan işlerimizi, css kullanarak ta yapılabilmektedir. Örneğin Açılır yatay ve açılır dikey menüler gibi.
2-) Görsel tutarlılık vardır: Kullanıcıların sitenizde daha rahat ve keyifli  zamanlar geçirmesi için  görselliğe önem vermemizi sağlar
3-)  Alt başlık etiketlerinin yerinde kullanması ile  arama motorlarına daha uygun kodlamalar yapılabilir.

*Püf Nokta
Yukarıda anlattığımız bir çok avantaj direk olarak arama motorları değilde, kullanıcılar referans alınmıştır. Unutulmamalıdır ki bütün arama motorları kullanıcıları referans almaktadır.

Gökhan ALAGÖZ
absheLL Yazılım Seo Departmanı
DigiWorks Team Seo Departmanı

Adres : Eğriçam Mahallesi , 2279 Sokak , Hendek Apartmanı , Akabe İşhanı , 4. Kat , 7. Daire Yenişehir / Mersin
Telefon: 0850 577 7670 - 0324 999 8480 
E-mail:  info@digiworksteam.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder