9 Mayıs 2016 Pazartesi

Sitenizde Özgün Resimler Kullanın


Sitenizde Özgün resimler kullanın
Bir site için makale ne kadar önemli ise makaleyi tanımlayın resim de o denli  önemlidir. Resim 'ler sitenin görsel formlarıdır, onları iyi kulanmak iyi bir önizlenim oluşturmada en etkili yöntemdir.Kullanılan resimlerin vermek istediğ mesaj aktarılan bilgiyi tamamlamalıdır.
En kalıcı ve en etkili mesaj görsel mesajdır. İçeriğin sözel  yorlamalarına renk vermek için sanat 'tı kullanın fakat tüm bunları yaparken sunduğunuz şeylerin özgün olmasına ayrıca dikkat etmelisiniz. Tüm detayları düşünülmüş bir makaleyi hazırladınız fakat makalenin içeriğini yansıtcak resim için tasarım bilginiz yok böyle bir  durumda tasarım bilgisi olan birinden yardım almak  gerekir. Ayrıca arama motorları sorguları için özellikle alt tag’lar kullanılmalıdır, daha önceki  makalemde bahsettiğim gibi  arama motorları botları resimleri taramaz alt taglarına  bakarak sonuçlar verir.

*Püf Nokta
İndirdiğimiz yada elimizde bulunan resimleri Photshop kullanarak logo’muzu resimlerin üstüne yerleştirirsek  bu  hit artışına sebep olacaktır.

Gökhan ALAGÖZ
absheLL Yazılım Seo Departmanı
DigiWorks Team Seo Departmanı


Adres : Eğriçam Mahallesi , 2279 Sokak , Hendek Apartmanı , Akabe İşhanı , 4. Kat , 7. Daire Yenişehir / Mersin
Telefon: 0850 577 7670 - 0324 999 8480 
E-mail:  info@digiworksteam.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder