9 Mayıs 2016 Pazartesi

Sitenizi Sosyal Medyada Bilinirliğini Artırmak


Sitenizin sosyal medayada bilinirliğini artırma
En ekonomik ve en aktif reklam yapmanın en etkili şekli sosyal medyayı kulanmaktır. Devamlı aktif olan medyanın aracılığıyla sloganlar ve tanıtım etiketleri oluşturabilirsiniz. Site'niz aracılığıyla kaliteli paylaşımlar yaparsanız,sitenizin sosyal medyada bilinirliğini artıra bilirsiniz. Kuşkusuz medyanın toplum üzerinde ki etkisi küçüksenemiyecek kadar fazladır. Milyonlarca kişinin aktif olduğu ve milyarca paylaşımın yapıldığı bu devasa iletişim ağının siteniz üzerinde ki etkisi ivme kazanmanıza ve sitenin bilinirliğini artırmada önemli bir etken olacaktır.

Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Sosyal  sayfalar
FACEBOOK: Harvard üniversitesi öğrencileri için kurulsada büyük bir hızla tüm dünyayı kapsamıştır.Günümüzde 1,2 milyar kullanıcısı vardır.

TWİTTER: En çok kullanılan haberleşme ağı,saniyede 6 binden fazla twettin attıldığı twitter.Sosyal medya temsilcilerinden biridir.

GOOGLE PLUS: Her hafta milyarlarca fotoğrafın yayın'landığı geniş bir medya trafiği olan ve devamlı büyüyen kitlesiyle devasa bir sosyal paylaşım aracı
aktif kullanıcı sayısı 540 milyondur.
LİNKEDIN: İş kaynaklı trafiğin en yoğun olduğu ve farklı iş alanlarının  bir birleriyle iletişim kurma üzerine kurulu devamlı büyüyen farklı iş alanlarıyla markaların bir bir'leriyle iletişim kurmasını sağlayan 275 milyon kullanıcıya sahip profesyonel ağ sitesidir.


BADOO: Arkadaşlık site'leri içerisinde vazgeçilmezlerden olan badoo, kültürel paylaşım platformları arasında belirginlik kazanmış yaklaşık 200 milyon kullanıcısı olan insanların bir birleriyle iletişim kurmasını sağlayan sosyal bir ağdır.


YOUTUBE: Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan youtube. Markaların, kişilerin kendi öz çekimlerini yapıp globaleştire bildikleri ve bu yöntemle tutarlı bir işlevseliği olan kaliteli bir medya aracıdır.

*Püf Nokta
Dünyada  6 milyar küsür kişi varsa yaptığım hesaplamalara göre  3-5 milyar insan sosyal medya’yı  sürekli  kullanmaktıır.  Özgün içerikle birlikte sosyal medya’yı  doğru bir şekilde kullanmak,  sitenizin  arama motorlarında tavan yapması demek tir.

Gökhan ALAGÖZ
absheLL Yazılım Seo Departmanı
DigiWorks Team Seo Departmanı


Adres : Eğriçam Mahallesi , 2279 Sokak , Hendek Apartmanı , Akabe İşhanı , 4. Kat , 7. Daire Yenişehir / Mersin
Telefon: 0850 577 7670 - 0324 999 8480 
E-mail:  info@digiworksteam.com








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder