11 Haziran 2016 Cumartesi

Web Master Tools'ta Tarama


1-) Tarama Hataları

Site hatalarını,url hatalarını ve bu url hatalarının Masaüstü'mü yada Mobil'denmi kaynaklı olduğu gösterir.Bende Site Hataları kısmında hiçbir hata bulunmamakta olup Url hatalarında Masaüstü(1) Mobil(34) hata bulmuştur.  Türkçesi şudur aslında GoogleBot sitenizi başarılı bir şekilde taramıştır ama tarama yaparken ya mobil yada masaüstü ile ilgili bir sorun teşgil etmekte.

Yukardaki grafikle hangi tarihte hatanın nasıl olduğu ile ilgili bilgi vermekte olup,üstüne tıklayınca detaylı bilgilere yer verilmektedir.

2-) Tarama İstatistikleri


Son 90 gün içerisinde verilen  günlük  taranan sayfaların,indirilen ve indirirken  harcanan zamanın istatiğini tutmaktadır.

3-) Google Gibi Getir

Aslında en çok işimize yarayacak olan araçlarlardan bir tanesidir. Bu araç sayesinde isteğimize bağlı olarak sitemizde bulun sayfaların Google gözünde nasıl gözüküyordur daha doğrusu Google bu sayfayı tararken Masaüstü ve Mobil olarak nasıl algılar gibi uygulamalarda bulunabiliriz. Şöyleki:Sitenizin sağında bulunan kutucuğa hangi sayfayı yani hangi url'i test etmek istiyorsanız yapıştırın. Ve getir diyelim.

bu işlem bittikten sonra aşağıda görüldüğü gibi Google gözünden nasıl gözüktüğünü görebileceğiz. Akabinde isteğe bağlı olarak dizine gönder diyerek gönderebileceğiz.




Gökhan ALAGÖZ
absheLL Yazılım Seo Departmanı
DigiWorks Team Seo Departmanı

Adres : Eğriçam Mahallesi , 2279 Sokak , Hendek Apartmanı , Akabe İşhanı , 4. Kat , 7. Daire Yenişehir / Mersin
Telefon: 0850 577 7670 - 0324 999 8480 
E-mail:  info@digiworksteam.com










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder