28 Eylül 2016 Çarşamba

Seo'nun Amacı Geride Bırakmamaktır


Seo yaparken çokça yapılan hatalardan bir tanesi,tüm içerklerin nasıl anlatılacağının tam olarak oturmaması.
Kaliteli içerik oluşturduktan sonra bir içeriğe yapılan aramlar üzerinden trafik çekme de oldukça önemlidir.Ansiklopedi bilgileri olan bir çok insan ve bu insanlar oluşturduğu siteleri görebilirsiniz.Ancak ne kadar değerli olursa olsun tüm bunları keşfetmek için aramalar yapmak zorundasınız yada birilerine tavsiye vermek zorunda kalabilirsiniz.Keşfedilmeye beklemek bazen sıkıcı ve istediğin sonucu almadığın içilnde kendinizi paralıyor olabilirsiniz.

Yaratıcı Ve Merak Uyandıran Başlıklar Kurgulayın
Her konuda da benzersiz başlık üretmek gerçektende zor bir iş olabilir.Ama bunu yapmadığınız durumlarda arama motorlarında görünen başlığınız önce kullanıcıya yada ziyaretciye merak uyandıracak ve aynı zamanda ziyaretçiyi nereyi gitiğini de açıklaması gerekmektedir.

Ayrıca başlıkları hazırlarken çok uzun olması şart değildir.Zaten başlıklarınız uzun olasa bile arama motorlarında tamamı görüntülenilmeyecektir.Başlık çok önemli olduğundan başlığını konuyu iyice açıklayan türevlerde hazırlanılmasına da olduça önem gösterin.

Bazen bazı sayfalarda oluşturulan siteler teknik anlamalrda yapılan hataların bütün sayfalarda aynı başlık kullanımı görülebiliyor.Dolayısıyla dizinde hatalı listelendiği için ve sizlerinde haberinizin olmadığı için ziyaretci kaybetmeniz mümkün olabilmektedir.

Anasayfa başlığı yerine yaptığınız işi en güzel şekilde açıklayan ofis malzemeleri burada bibi bir başlık seçmeniz hem ziyaretcilerin tercih etmesinde yardımcı olacak hemde bu kategoride sıralama kazanmanıza azemi yardım etmiş olacak.

Mükeml Seçilmiş Doğru Meta Etiketleri Oluşturun
Tüm sayfalarınız google listelendiğinden başlık altında görünen açıklama alanı ziyaretçi seçimi için oldukça öenemlidir O sayfada aradığı her hangi biligiy sayfaya girdiği takdirde bulabileceltir.
E ticaret ile ilgili yapılan aramlarda ürünler için oluşturmanız gereken açıklamalarda ziyretciye doğru bilgiler ve açıklanılması gereken bazı avantajlardan bahsedersniz amacınıza daha hızlı ulaşabilirsiniz.Google meta etiketini sıralama  ölçütü olarak kullanmayacağını açıklamıştı.Fakat bu faktörün tıklanma sayınızı artıracak olan bir faktör olarak kaldığınızı biliyormusunuz.Bu yolla google sıralamalarını olumlu yönden etkilersiniz.
Google sıralamalarda Seo bazında yükselmek isterseniz yukarıda bulunan bilgileri gözden geçirin ve uygulayın.Seo hakında diğer makaleleri görmeniz için blog hiyerarşilerini kontrol edin.


          Okan Alagöz
www.digiworksteam.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder