6 Eylül 2017 Çarşamba

Murat Altındere






1999 yılı itibariyle Av. Murat ALTINDERE tarafından kurularak Altındere hukuk ve Danışmanlık bürosu olarak faliyetlerine başlayarak Türkiyenin öncü şirketlerine ve uluslararası işletmelerinide içine alacak banka ve finans kurulaşlarına Ticaret Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Aile Hukuku, Fikri ve Sınai Haklar Hukuku, Marka ve Patent Hukuku, İdare Hukuku, Ceza Hukuku, Vergi Hukuku, İş Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Deniz Hukuku, Sözleşmeler,  Şirket Hisse Devirleri ve Birleşmeleri alanında kalifiyeli uzman ekibi tarafından hizmet vermeye devam etmekedir.Türkiye patent ve marka vekiliği sınavını  kazanarak 2006 yılından bu yana resmi olarak marka ve patent temsilciği görevini sürdürtmektedir.Mersin Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanlığı’na bağlı olan resmi bilirkişilik unvanı ve görevini icra etmektedir.Yerel düzeyde sempozyumlara konuşmacı olarak yer alan  Av. Murat ALTINDERE  hukuki müdahaleler,  sosyal ve ekonomik haklar adına  alınması gereken tedbirler hakkında konunlaştırma maddeleri hakkında söyleşileri bulunmaktadır.

2011 yılında ilk olarak sınai haklar konusunda kurularak MarkeDer Marka Koruma Ve Bilinçlendirme Derneğinin kurucu önderi görevlerini üstlenmiştir. Av. Murat ALTINDERE'nin katılımcı olarak bulunduğu eğitim seminerleri ve konferanslarda bir çok sertifika ve ödüleri bulunmaktadır.

Türkiye'de etkin olarak hizmet veren büromuz ulusal ve uluslararası düzeyde önde gelen avukatlık büroları arasında tanınmaktadır.18 yılık deneyim ile   kurumsal kimliğimizi üst sıralara taşıyarak potansiyelimizi açığa çıkarmış bir çok hizmette öncülük ederek hizmet bilançomuza bir çok başarılı girişim eklenilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder