3 Kasım 2017 Cuma

Facebook ile Global Olmak

Bu yazımızda Facebook'un ulaşılabilirliği ve bulunduğu sanal konum nedeniyle kurumsal firmalar üzerindeki etkisine göz atacağız.

Yakın zamanda Facebook “ Facebook ile Global Olmak (2016) ” başlıklı uluslararası rehberini yayınladı. Tüm pazarlamacılara bu rehberi indirmelerini öneriyoruz. Çok önemli kullanıcı verileri sağlıyor ve uluslararası dijital trendleri tanımlamaya yardımcı oluyor. Dolayısıyla bu rehber, özellikle dünya çapında yüksek erişimi amaçlıyorsanız, tüm dijital pazarlama stratejinizi geliştirirken yararlı olacaktır.
“ Facebook ile Global Olmak ” rehberinde tanımlanacak uçsuz bucaksız boyutlarda bilgi bulunuyor. İşletmenizin küresel kampanyaları için Facebook’u en faydalı olacak şekilde kullanabilmenizi sağlayacak en etkili yolların altını çizdik. Cloudnames, Norveç, Türkiye ve İngiltere dahil birçok ülkede farklı müşterilere hizmet veriyor dolayısıyla bu bilgiler bize oldukça fayda sağlıyor.

Mobil ve Kullanıcı Dostu


Facebook’u bu kadar eşsiz yapan şey, kişilerin bu platformu kullanma sebebinin genellikle arkadaşları, aileleri ve değer verdikleri şeyler hakkında yenilikleri keşfetme fırsatını sunması. Reklamlar hem masaüstünde hem de mobil cihazlarda bu hikayelerin yanında görünüyor. İnsanlar yeni ürünler öğrenmeye açık oldukları ve yeni keşifler yapmaya meraklı oldukları için, Facebook markanız veya işletmeniz için reklam verebileceğiniz mükemmel bir alan.

kaynak: cloudnames



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder