29 Kasım 2017 Çarşamba

Flash Site İçin SEO



    Bütün kullanılan arama motoru optimizasyon stratejileri Flash sitelerinide optimizasyon etmek içinde kullanılabilir. Bu siteleri optimizasyon ederken doğru içerik ve uygun başlıklar ile çok büyük bir faydasını görebilirsiniz.
    Flash filmini içeren sayfanın iyi bir şekilde optimize edilmesini sağlamalısınız. İçeriğiniz yoksa uygun Meta etiketlerinden yararlanabilirsiniz.
    Arama motorları Flash ‘ı tek bir sayfa gibi algılamaktadırlar. Arama motorlarında yer almak istiyor iseniz doğru stratejiler ile adım atmalısınız dır. Pek işe yarayan bir yöntem olmasa da doğru link oluşturma stratejisini seçmek size iyi sonuçlar getirebilir.
    Çoğu internet kullanıcısı Flash içerikleri görüntüleyebilmek için bir eklentiye ihtiyaç duymaktadırlar. Bu yüzden Flash filmlerinizin kapesitesi büyük ise ve yeterli bant genişliğine sahip değilseniz ziyaretçileriniz çabucak sitenizini terk edebilirler. Arama motorlarının desteklediği HTML versiyonunda alternetif olarak kullanabilirsiniz.
    Flash kullanan sitenizi arama motorlarına açabilirsiniz. Makromedya ‘nın Flash arama motoru SDK ;Flash siteler için çok büyük bir önem arz etmektedir. Flash dosyalarını açarak ve içeriğinizi çözümleyerek bunları arama motoru veritabanın da endekslenmesinde de yardımcı olur.İçeriğiniz HTML ‘iymiş gibi algılanır. Bütün arama motorlarının bu algoritmayı kullanmasına rağmen yinede sorun teşkil edebilmektedirler. Daha sonrasın da ise flash-dostu arama motorlarının da yardımıyla bir Flash dosyalarını optimize etmek oldukça basit bir işe dönüşecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder