29 Kasım 2017 Çarşamba

İndex Hızı Nasıl Arttırılır ?

İnternet sitenizde girmiş olduğunuz her içeriğin biran önce arama motoru sonuçlarında olması için ne yapmamız gerekiyor ? O konu hakkında ki ilk içeriği bizim mi girmemiz ? Tabi ki de hayır. Önemli olan şey ise internet sitenize girilen içeriğin yayınlama zamanından itibaren arama motoru botlarının arama motoru dizinine eklediği süre kadardır. Yavaş bir index hızı internet sitenizin kategorisine göre bir çok şeyi kaybettirebilir. Şimdi ise sizlere index hızı arttırma yöntemlerini sayarak uygulamaya geçtiğinizde içeriğin hızlı index almasını sağlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


    #1 Yazılarınızı Sosyal Medya'da Paylaşın

    Sosyal medya platformları sürekli güncellenen bir içeriğe sahip olduğundan dolayı sosyal medya platformunda paylaşmış olduğunuz yazının linki sosyal medya platformu üzerinde gezinen arama motoru botlarını internet sitenize çekecektir ve yazınızın index alma hızını bu sayede arttırabilirsiniz.
    #2 Sık Güncellenen Sitelere Yorum Atmak
    #3 Ping Atmak
    #4 Ana Sayfa Güncelliğine Önem Verin
    #5 Yazıların İçinde Benzer Yazılar Kısmı Ekleyin
    #6 Özgün İçerik Yayınlayın
    #7 Yorum Alın ve Gelen Yorumlara Cevap Verin
    #8 İmleme Siteleri



Yukarıda ki saymış olduğum maddeleri uygulamaya başlar iseniz internet site index hızını arttırma işleminin sonucunu başarı ile gerçekleştiğini göreceksiniz. Yukarıda ki maddelere ek olarak ise yapmanız gereken işlem günlük olarak içerik girmeniz gerekmektedir. Yada en azından 2 gün içinde bir bile bir içerik girseniz sürekli 2 günde bir içerik girmeniz gerekmektedir.


Bir zaman sonrasında arama motoru botları internet sitenizi tanıdıkları için ona göre içeriğinizi arama motoru dizinine almak için botlarını yollayacaklardır. İçeriğin hızlı index almasını sağlamak için ise düzensiz içerik girer iseniz hızlı index alma konusunda biraz zorlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder