7 Kasım 2017 Salı

Profesyonel Web Tasarımı


Günümüzde kurumsal olma yolunda firmaların önüne koyulan şartlardan biri de doğru web sayfasına sahip olmaktır. Bunu elde etmek için , kurumsal web tasarımı için dikkat edilmesi gereken unsurlar bellidir.
İlk olarak sektörel araştırmalara göre bir plan yaratılmalı. İhtiyaç duyulan başlık, yazı, sayfalar, resimler tek tek belirlenmeli. Yapılan her açıklama gereğince ve basit olmalı. Web sayfanızın ziyaretçisi aradıklarına kolayca ulaşabilmeli. Firmanızın ya da markanızın vizyonu ve misyonu doğru yansıtılmalı. Hedef kitle üzerinde istenilen etkiyi bırakmak, reklam payını arttırmak, sanal pazarda yer bulmak istiyorsak web sayfanızın tasarımı firmaya özgün olmalı. Yansıtılan tavır sektöründeki firmalardan farklı olmalı.
İletişim bilgileri doğru ve ulaşılabilir olmalıdır. Açık adres, telefon, e-mail, konum bilgileri, çalışma saatleri, müşteri taleplerini yazılı almak için iletişim formu olmalıdır. Hizmetleriniz açıklayıcı ve anlaşılabilir olmalı, üretim yapıyorsanız eğer üretim kapasiteniz, üretim sertifikaları, üretim alanı, tanıtım video ve fotoğrafları, personel sayısı, departman sorumluları ve iletişim bilgileri, etkinlikler, basın bültenleri, haberler gibi kurumsallığınızı ön planda tutacak tüm faaliyetleriniz yer almalıdır. Yazılım esnasındaki deteyalar profesyonel kişlilerce halledilmeli.
DigiWorks Team, profesyonel web tasarım firmalarının çalışmalarını ve benzeri çalışmaları en kaliteli şekilde sunar . İşletmeler arasında sanal pazar yer edinmek için profesyonel Web Tasarım firmaları arasında en profesyonel hizmeti DigiWorks Team den alacağınıza emin olabilirsiniz.

www.digiworksteam.com

0850 577 7670

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder