16 Kasım 2017 Perşembe

Site Ve Sosyal Medya İçin Etiket

Site Ve Sosyal Medya İçin Etiket Ve Hashtag Kullanmanın Önemi

Gerek sosyal medya hesaplarında olsun gerekse site içerisinde ki içeriklere bağlanmış ve aramalarda ziyaretçi çekmek açısından etiketler ve hashtaglerin önemi yadsınamaz. Yazdığınız içeriklerin daha fazla kişiye ulaşmasını istiyorsanız etiket ve hashtag kullanımına çok dikkat etmeniz gerekir. Hem ziyaretçi çekmek adına hem de SEO açısından çok büyük önemlere sahiptir etiket ve hashtaglar. Hem etiketler hem de hashtaglar gerek web siteniz için olsun gerekse sosyal medya hesaplarından yapılan içerik pazarlamalarında büyük bir önemi olan öğelerdir.

Doğru etiket kullanımı ve doğru etiket sayısı ile içeriğinizin hem kalitesini artırırsınız hem de içeriğinizin daha büyük kitlelere ulaşmasını sağlarsınız. Bu konuda içeriğinizi hem de daha uzun ömürlü yapmak açısından büyük önemi bulunuyor. Kısa sürede popüler olan ve kısa süre sonra gözden düşen içerikler de hashtag ve etiket kullanmamışsınız ya da yanlış kullanmışsınız demektir.


WordPress Tabanlı Web Siteler İçin Etiketlerin Önemi

Daha çok site içinde ziyaretçilerin daha kolay ve düzenli bir şekilde dolaşmasını sağlarlar. Google açısından da önemi çoktur ancak en büyük avantajı site içi dolaşım kolaylığıdır. WordPress tabanlı web sitelerde meta etiketleri ve meta başlıkları sizi öne çıkarır. Meta ile ilgili olmayan etiket ve hashtaglar daha çok pratiklik kazandırır. Sitenize verdiği bu kolaylıklar ile öne çıkan etiketler sizi Google’de adsense almak açısından büyük avantajlar sunar.

Doğru Kelimeler İçeren Etiketler Ve Hashtagler

Siteniz veya sosyal meda hesapları için kullandığınız etiket ve hashtaglerin potansiyel ziyaretçi ve müşterileri size en kolay şekilde ulaştırması için önemlidir. Hashtagler ve etiketler site veya sosyal medya hesabınızın yayın yapma amaçları dahilinde sunduğu avantajlara erişmek için doğru kelimeleri tercih etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder