14 Kasım 2017 Salı

Web Siteleri İçin Canlı Destek

Canlı destek yazılımları hakkında bilinmesi gerekenler

Çoğu işletmenin artık bildiği üzere web site içerisinde müşteri desteği, işletmenizin ciddiye alınması ve şirketinizin müşterilerinin yanında olduğu göstermesi açısından oldukça önemli bir araç.

Yazılımı Kullanmanız İçin 4 Önemli Neden

Elbette telefon, mail ve iletişim formu gibi unsurlar kullanarak da gerçekleştirilebilen iletişim, web site içi canlı destek haline geldiğinde, müşterilerinizle iletişim kurabilmenin en dinamik ve pratik yolu olmaya başlıyor.



Hız. Müşterilerinizle iletişiminiz, web site içi canlı destek yazılımı kullandığınız andan itibaren büyük bir hız kazanacak. Müşterilerinizin problemlerini ve sorularını tüm gün içerisinde online olarak daha aktif olarak yanıtlayabilecek ve çözümleye bileceksiniz.

Web site içi canlı destek yazılımı aynı çağrı merkezinde olduğu gibi hatta daha verimli olarak çalışır. Üstelik daha rahat bir görüşme olanağı tanır. Çağrı merkezi hizmetinde müşteri ile görüşmenizde bir çok etken vardır. Konuşma esnasında edilen cümleler kaçırılabilir, yanlış anlaşılabilir. Fakat müşteriniz ile web site içi canlı destek ortamında yaptığınız görüşme, tüm yazışma müşterinizin karşısında olduğu için tekrar okunabilir, gerekli linkler, paylaşılan bilgiler doğrudan verilebilir.

Yazılımın bir ilginç ama oldukça etkili yararı ise dil problemleridir. Müşterilerinizin aksanını doğru anlayamayabilirsiniz fakat site içi canlı destek yazılımında karşılıklı yazışma söz konusu olduğu için böyle bir problemle karşılaşmadan, yalnızca çözümlere, müşterilerinizin sorularına doğru karşılık vermeye odaklanırsınız.

Müşterilerinizin endişelerini gidermek! Basit ürün sorunları, sizi telefonla aradıklarında hemen cevap verememeniz gibi durumlarda daha da büyüyerek müşterilerinizin endişelerini arttırır. Site içi canlı destek yazılımlarında bu basit problemlere, hazır metinlerle sorun daha fazla büyümeden engel olabilecek ve müşterilerinizin akıllarında hiçbir soru işareti bırakmayacaksınız.

kaynak: seoajanslari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder