22 Aralık 2017 Cuma

Mersin Web Tasarım

Mersin, denize bakan, ılıman iklimi ve sıcak kanlı insanlarıyla harika bir şehir. Doğası, denizi, kumsalı, her bir parçası ayrı bir güzellikte. Ekonomik olarak en büyük bağımlılığını ve yeri tutan elbette ki limanı. Firmalar bu liman üzerinden hem şehirler arası hem de uluslarası ticarete oldukça önem veriyor ve günden güne gelişiyorlar. Ancak günümüz teknolojisi ve günden güne ilerleyişi durdurulamaz bir güç olarak etkisini sürdürmeye ve dört bir yandan dünya ticaretini etkilemeye devam ediyor. Ayrıca yasal sorumluluk olarak firmaların birer web sitesi sahibi olmaları durumu da artı bir tetikleyici. E hal böyle olunca firmalar sanal pazarda yer edine bilmek adına her gün yarış halindeler. Özellikle web tasarımı başlı başına bir sektör yaratarak kendi kurallarını koymaya başladı. 

Diyelim ki sizlerde mersin web tasarım firmaları arasında seçim yapmak istiyorsunuz ve bir araştırma içerisindesiniz. Elbette ki öncelikle sözlü yani çevresel, daha sonra internet üzerinden araştırma yapmanız gayet doğal. İkinci yapmanız gereken marka ve firmanızın gerekliliklerini, kurumsal kimliği ile ön plana çıkararak müşteri portföyünüze hitap edecek bir stil ve tasarım yakalamak. Özgün ve farklı. Bunun için yaratacı ve gerekli teknolojiyi kullanacak yetkin bir ekip gerekecektir.
Mersin web tasarım firmaları ise henüz gelişim aşamasındalar. Bu firmalar arasında başı çeken ve söz sahibi olarak trendleri belirleyen tek bir firmanın bahsi geçiyor o da; DigiWorks Team ve Abshell Yazılım ortaklığı.


Yalnızca Mersinde değil, Türkiyede ve yurt dışında da oldukça başarılı işlere imza atan bu ekip, yöneticileri tarafından oldukça basit bir kurgu ile yalnızca trendleri ve teknolojiyi takip ederek değil müşteriye farklı ve yetkin bir bakış açısıyla yaklaşarak bunu yakalıyor. Yalnızca Mersin web tasarım firması olarak değil, ASO ve SEO danışmanlık ve uygulama hizmetleriyle de oldukça iyi referanslara sahiptirler. Bu isme erişmek pek kolay değil tabi ki. Öncelikle sağlam ve konusunda uzman ekipler ile çalışmak, müşteriye gereken özeni göstermek ve işin hakkını teslim etmek gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder