26 Şubat 2018 Pazartesi

Samsung Galaxy S9’un Süper Yavaş Çekim Özelliği Diğer Cihazlara Geliyomuş Hadi İnceleyelim

Samsung’un yeni duyurduğu amiral gemisi Galaxy S9’la birlikte gelen yeni görüntü sensörü, çok yakında diğer akıllı telefonlara da gelebilir.Bir çok kullanıcı merakla yeni teknolojiye odaklandı bile.
2017’nin en başarılı çip üreticisi Samsung, dün tanıttığı Galaxy S9’la birlikte kamerayı baştan tanımlamaya kalktı. Getirdiği pek çok yenilikle son derece sağlam bir kamerayı karşımıza çıkaran Samsung, sanatsal video çekimleri için süper yavaş çekim özelliğini getirdi. Saniyede 960 kare gibi inanılmaz bir ağır çekim kapasitesine sahip Galaxy S9,kullanıcıları için farklı ve yaratıcı deneyimler sunmayı amaçlıyor.




Samsung, 960 fps’lik kayıt yapabilecek bir kamera için özel bir DRAM geliştirdi. ISOCELL Fast 2L3 görüntü sensörü ile mümkün olan bu ağır çekim modu, Samsung patentiyle diğer üreticilerin telefonlarına da eklenebilir. Akıllı telefon icatlarının fotoğrafçılıkta yeni şeyler yarattığını biliyoruz ve hatta neredeyse işimiz olmadığı sürece kanon makinalara ihtiyaç duymuyoruz diyebiliriz. Yetrli ışığın olduğu yerlerde son derece kaliteli ve güzel fotolar çekebilen samsung bu alanda daha da ilerleyecek gibi duruyor.Samsung'u ne derece mükemmel kullanacağınız sizin eliniz deayrıca yeni teknolojiyle piyasada rekabeti arttıracak gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder