24 Şubat 2018 Cumartesi

Seo Ezoterizmi Nedir?

Öncelikle bu söylemlerden uzak durmalısınz.
Ezoterizm kelime anlamıyla bir konu hakkında bilgilerin ve öğretilerin toplumdan gizlenerek üstat tarafından seçilen kişilere aktarılmasıdır. Arama motoru optimizasyonu kavramı ortaya çıktığında manipülasyon ciddi derecede yapılabiliyordu ve bu teknikler belirli sayıda kişilerce bilinmekteydi. Ezoterizm anlayışında olduğu gibi  manipülasyon teknikleri belirli-seçilen kişilere öğretiliyordu. Bu durum bir süre sonra gizli seo teknikleri, google sıralamasında konum satma vb. gibi kavramları oluşturdu. Yanlış yayılan anlayışa göre bu çalışmaların en düşük maliyetle yapılan en iyi çalışmalar olduğuna inanıldı.


Seo işlemlerinin arka planadaki optimi sanılanın aksine çok kolaydır.Düşünüldüğü gibi dünya dışında canlı varlık aramak kadar zor değildir. Çalışmalar süreç, sabır ve devamlılık istemektedir.

Google panda ve penguen gibi algoritmalarıyla yaygın kullanılan organik olmayan seo tekniklerinin ömürlerini kısa vadeli hale getirmiştir. Yapılacak seo çalışması hakkında detay isteyiniz. Ezoterizmden uzak durmakta fayda var.

Hızlıca Uzaklaşmanız Gereken Bir Kaç Öneri

Aşırı düşük ve yüksek fiyatlardan uzak durulmalıdır. Özellikle bazen fiyatları anormal derecede düşük seo çalışmaları sıkça tercih edilebilmektedirZaten bu işlemler eğer ucuzluğa yakın olsaydı o zaman neden cüzi miktarların aksine fiyatlar ödüyoruzki?
Yükselme sağlandıktan sonra ödeme alan firmalardan kesinlikle uzak durunuz. Her ne kadar eskisi gibi etkin olmasa da halen bu tarz şahıslar/firmalar bulunmaktadır. Tamamen link için oluşturulan 10larca spam siteden  ilk olarak seo çalışması yapılacak siteye linkler verilir ve anlık yükselme sağlanır. Ödemeler ilk elden yapılmayarak ilerleyen zamnalarda taksitleme istenir. Uzun vadede oldukça sorunlu olabilmektedir. Danışmalık aldığınız firmadan tüm bağlarınız koptuğunda linklerde çöpe gidecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder