27 Şubat 2018 Salı

SEO'YA DAİR FİKİRLER

Yazımızın bu bölümünde kolaylıkla optimizayon sağlayabileceğiniz önerilerimiz olacak.

Öncelikle seo site içi optimizasyon uygulayacağınız sitesi belirlemeniz gerekiyor.  Bu listeyi içe aktarabilir veya URL’lerin her birini elle girebilirsiniz. Hazır olduğunuzda,bu fikirler sitenizi aktifleştirecektir.Bundan sonra, fikirleri kendi renkleriyle ayrı kategorilere ayırır.

Strateji fikirleri – Sitenizde aynı anahtar kelimeyi hedefleyen birden fazla sayfanız varsa bunlar gösterilir. Sitenizde zaten arama motorunda daha yüksek sıralamaya sahip başka bir sayfanız varsa, bir sayfayı denemek ve sıralamak zaman kazanır.

Semantik Fikirler – Arama motorları, anahtar kelimeler için sıralama yapılırken ilgili içeriği de hesaba katar; bu anlamsal bölüm, sayfanızdaki içerikle ilgili arama terimlerinin de hedeflenmesine yardımcı olup olmayacağını size söyleyecektir.

İçerik Fikirleri – Bu bölüm seo nun en çok önemsediği bölümdür.Özgün içeriklerle sitenizi canlı tutabilmek dinamiklşetirmek gerekir.

Backlink fikirleri – Seo'nun en temel parçalarından biridir.Rakiplerinizle bağlantı kurabilmenizi sağlar.

Teknik fikirler-Doğabilecek tüm hataları bu bölümde görebilirsiniz.Eksiklerinizi bu bölüm sayesinde tamalayabilirsiniz.

Kullanıcı Deneyimi Fikirleri – Bugün sitenizin kullanıcı ara birimi, navigasyon yapısı ve gezintinin kolay olması çok daha önemli hale geliyor. Bu bölüm size potansiyel olarak biraz karışıklığa neden olan bölümleri göstermeye çalışır ve bu verileri çekmek için Google Analytics’i kullanır.
Bazı değişikler yapabilmek için daha kolay  ve daha sizi zorlamayacak seviyede olabilmelidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder