5 Şubat 2018 Pazartesi

Sitenizi Dikkat Çekici Hale Getirmek İçin 5 İpucu !


1- BAŞLIKLAR
Rakiplerinizde ve sizde olan ürünler için aynı ürün başlıklarını kullanmamaya dikkat edin. Unutmayın, bir üründe farklılık ürünün başlığıyla başlar. Standart ve herkesin kullandığı başlıklar bir çok kullanıcının ilgisini çekmemekte.

2- ÜRÜN AÇIKLAMALARI
Ürünlerinizin içeriklerini özgün ve hiç bir yerde olmayan içeriklerle zenginleştirin. Bu çoklu ürün satan siteler için zorlu bir süreç gibi görünsede zamanla meyvelerini toplayacak ve ödülünü mutlaka alacağınız bir metoddur. Burda arama motorlarından daha çok kullanıcınızı düşünün. Her sitede aynı içerikle karşılaşan kullanıcı neden sizin sitenizden alışveriş yapmak istesin? Siz farklı olduğunuzu ürünlerinizin zengin içerikleriyle gösterebilirsiniz. İncelenen ürünü kullanıcınız neden arıyor, arama amacı nedir, siz olsanız bu ürünü neden ararsınız? Bu ve benzer soruları öncelikle kendinize sorun ve daha sonrasında oluşacak cevaplarla içeriğinizi zengin ve farklı kılın.

3- ÜRÜN GÖRSELLERİ
Ürün görsellerinizi revize edin. Kullanıcıların daha farklı açılardan ürünlerinizi göstermeye çalışın. Siz olsanız sitenizde satılan ürünlerin hangi karelerini görmek istersiniz? Bu alanda tema çekimleri kullanıcıların ilgisini çekecek ve sitenize ilgi duymasını sağlayacaktır.

4- ÜRÜN veya İÇERİK 

Sitenizde sunduğunuz ürünün başlığını URL yapınızda belirtmeyi ihmal etmeyin.

5- SOSYAL MEDYA

Sitenizi ziyaret edenlerin sosyal medya üstünde sizden bahsetmenizi sağlayın. Klasik ve alışılmış sosyal medya butonlarını 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder