12 Mart 2018 Pazartesi

Adana Evden Eve Taşıma Firması



Taşınırken ve yeni bir adreste yeni bir hayat kurmak isterken dikkat etmeniz gereken konular vardır.Bu konular taşımacılık işlemlerinin başlıca dikkat edilmesi gereken unsurlarıdır.Taşınırken öncelikle yapacağınız yada uygulayacağınız adımlar hakkında fikir sahibi olabilmeniz adına sizleri bilgilendireceğiz. Adana evden eve taşıma firmamızdan bu konuda danışmanlık almanızı tavsiye ederiz.Evinizi kesinlikle kendiniz taşımayın çünkü kendiniz taşımanız çok yararınıza olmayacaktır.Piyasada evinizi taşıma sürecinde size yardımcı olabilecek birden çok firma bulunuyor. Firmamızla irtibata geçerek en hesaplı şekilde hizmet alabilmek adına bir plan çıkarabiliriz.Evden eve nakliyat için nakliye firmalarından daha uygun hizmet almak için eşyalarınızı kendiniz paketleyin, montaj ve demontajı gerekli eşyaları siz yapın, size en yakın firmaları keşfedin ve hafta içi bir günü seçin hatta gün seçme işini firmaya bırakın.Taşımacılık işlerinizi uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz.
Beyaz eşyalar nakliyeler sırasında en çok zarar görenlerden bir tanesidir.Taşınma gününden öncesinde mutlaka dolaplarınızı temizlemeli ve fişlerini çekmelisiniz. Çamaşır makinelerinizin atık sularını boşaltmalısınız.Yine beyaz eşyanızın kazanlarını mutlaka sabitleyin. Özellikle nakliye sürecinizde hem kendiniz hem de çalışanlar için mutlaka paketlerinize etiketler koymalısınız.Bu işlem kolilerin içinde ne olduğunu görebilmek adına yararınıza olacaktır.Kolilerinizin nereye ait olduğunu hangi odaya hangi kolinin götürülebileceğini görebilmeniz adına kendinize bunları yapmayı hatırlatmalısınız .
Yeni evinize taşındığınızda en ihtiyacınız olan temizlik malzemesi ve bardakları ilk açacağınıza dair yazılar yazmayı ve notlar bırakmayı ihmal etmeyin.Tüm kolileri açmadan bile kolaylıkla erişebilceksiniz.
Kendi paketlediğiniz eşyalarda kırıklar yada çatlaklar tamamiyle size aittir.İiy paketlenmemiş eşyalar zarar görebilir bunun sorumluluğu da tamamiyle size aittir.
Tüm eşyalarınızın fotoğraflarını çekip firmamızla paylaşmanız yararınıza olabilecek bir durumdur. Yine binanın girişi asansör özellikleri gibi tüm özellikleri de paylaşın ki fiyat oluştururken neleri göz önünde bulundurmanız gerektiğine bir bakın.Kamyonunun park edeceği yer ve bina arası uzaklığı firma ile paylaşın. Firmayla anlaşırken verdiğiniz eksik bilgiler sizin zararınıza olacaktır.Bu yüzden eşyalarınızın durumunu binanızın imkanlarını neler yapmak istediğinizi açık bir şekilde firmayla irtibat kurarak paylaşınki nakliyat işlemleri sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşmayın.Bizde Adana evden evetaşıma olarak her zaman yanınızda olacağımıza söz veriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder