1 Mart 2018 Perşembe

Adeta Bir Teknoloji Şöleni Yaşandı!

GSMA Mobil Dünya Kongresi Barselona'da kapılarını açtı. Yaklaşık 6 bin 100 şirket CEO'sunun katıldığı teknoloji şölenine bu yıl, 5G teknolojileri ile oluşacak yeni dünya ve işbirlikleri damga vurdu.
Özellikle 5G teknoojisini büyük bir heyecanla bekleyen kullanıcılar için fuarın önemi çok büyüktü.





208 ülkeden 108 bin ziyaretçi ve 2 bin 300 katılımcı şirketin yer aldığı fuarda pek çok yeni ürün, teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuluyor.Fuar mart ayına kadar açık ve dünyanın bir çok yerinden misafirlerini bekliyor.Vestel, hareketli objelere otomatik odaklanan yeni telefonu Venus Z20’yi tanıtırken, Turkcell de fuarda Lifecell Ventures çatısı altında dijital ihracat dönemini başlattığını açıkladı. Tansiyon ölçen Galaxy S9 ve sürücüsüz aracı kullanan Huwaei Mate 10 Pro da fuarın dikkat çekenleri arasında yer aldı. Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olarak kabul edilen GSMA Mobil Dünya Kongresi-Mobile World Congress (MWC 2018) İspanya’nın Barcelona kentinde başladı. Şirket Ceo'larının yer aldığı fuarda tanıtılan ürünler bir hayli merak uyandırdı.




Burada özellikle iki farklı konuya bakış açısı getirilmiş birincisi  özellikle bu teknoloji insnalrın farklı dünyalara açılabilmesini sağlayabilecek.5G’nin ortaya çıkardığı yeni olanaklar, sağlıktan tarıma, nesnelerin internetinden otomotive pek çok endüstri ve alanda ortak çalışma platformalarına dönüşüyor… Ve bundan sonra hiçbir operatör sadece operatör ya da hiçbir cihaz üreticisi sadece cihaz üreticisi olarak kalmayacak. Tüm dünyayı kasıp kavuracak bu deneyimler artık müşterilerine farklı hizmetler sunmaya hazırlanacak.Bulut hizmetinin tüm avantajları insanlara dağıtılabilecek seviyeye gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder