1 Mart 2018 Perşembe

Siteniz İçin Seo Çalışmaları Yapıyor Musunuz?

İlk olarak size arama motoru optimizasyonunun nasıl kaliteli bir şekilde yapılabilceğini açıklayayım.Sizce  seo dedğim olay ne acaba SEO "Search Engine Optimization” kelimelerinin kısaltmalarını temsil ediyor. İngilizce kökenli "Search Engine Optimization" kelimesinin Türkçe karşılığı ise; Arama Motoru Optimizasyonu anlamına gelmektedir. Bu Türkçe karşılığında kısaltması AMO şeklinde yapılmaktadır. AMO yani Arama Motoru Optimizasyonu çalışmasının yapılması ne anlama gelir gelin beraber inceleyelim. Bazı hedef kelimeler koyarak en üstlere rahatlıkla çıkabilmeniz mümkün hale geliyor.

Arama Motorları Arasında Google Bu Konuda Çok Başarılı


SEO Türkçe karşılığı olan ve aynı zamanda AMO nun açılımı olan  "Arama Motoru Optimizasyonu" bu alanda en fazla ün yaptığı arama motoru google arama motorudur ve bu uygulama bu arama motorunda popüler olmuştur. Bu Seo çalışmaları düzenli bir çalışma stratejisi ile Yazılarda ki hedef kelimeler sayesinde google arama motorun da 1. sayfaya gelmekdahi mümkündür.  Peki, bu çalışmayı kimler yapmaktadır? Her işte olduğu gibi bu işin de kendine göre uzmanları var ve bu uzmanlardan yardım alarak bu çalışmaları yapabilirsiniz. SEO danışmanları ve uzmanları sizin sitenizi Google kurallarına uygun hale getirerek hedef kelimelerinizde yükselmenizi sağlamak amacı ile sizlere yardımcı olmakta ve de siteniz ve Google aracılığı ile müşteri edinmenizi sağlamaktadırlar. Bir çok işletme gibi sizde danışmalık hizmetleri alarak sitenizi iyileştirme konusunda en üst düzeyde hizmetler alabilir daha iyisi için şirketlerin tecrübe durumlarına göre geçmişlerinden haraketle tecrübelerine dayarak sağlambir danışmanlık hizmeti alınmalıdır.

Siteleriniz İçin Tanıtım Yazıları Ne Kadar İşe Yarar


Hem seo çalışmalarının hem de anasayfanıza yüklenen makaleler  yada tanıtım yazısı dediğimiz olaylar siteleriniz için büyük önem taşır.Bakın sırf tanıtım yazılarıyla bile reklam sağlayabilmeniz mümkündür.Peki, tanıtım yazısı nasıl yazılır bir bakalım. Tanıtım yazısının içeriği nasıl olmalıdır peki? Öncelikle yazacağınız tanıtım yazısının içeriği kesinlik ve kesinlikle sizin yaptığınız iş ile ilgili olmalıdır. Ayrıca bu siteniz tanıtım yazısında kullanacağınız anahtar kelimeler de seo uyumlu olmalıdırlar. Bu sayede özellikle her konudaki aramalarda siteniz ilk sıralarda yerini alabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder