18 Nisan 2018 Çarşamba

Linkedin Sosyal Medyayı Nasıl Kullanıyor!

Sosyal Medya kullanıcılarının her geçen gün daha fazla kullanmaya başladığı henüz dejenere olmamış bir iş platformudur.  Dejenere olmamış derken kullanıcılarının bulunma sebebi olarak arkadaş bulma isteğinin olmadığı tek platform diyebiliriz.



 Diyanet işleri başkanlığı bile personelinin Facebook da bulunması ile ilgili olumsuz tavrını açtığı birkaç soruşturma ile ifade ederken Linkedin için hiçbir eleştiri yapmamış ve kısıtlama getirmemiştir.

Belki bu site neden kuruldu ve bu sitenin insanlara hizmet etme amaçları nelerdir bunların nasıl fayda sağlayabileceğini de anlayabilmiş olabilecek bir potansiyeli ortaya koyabilmek için onlara daha ileri bir hizmet verebilmeyi de amaçlayabilmeyi de istiyorlar.Bu plarform insanalrı bir araya getirirken aynı zamanda etkileşim gücünü de arttırmaya başlıyor diyebiliriz.




Kurumsal olarak onların bir marka gibi davranavbilmelerinin de faydalarını oldukça iyi bir biçimde görebilmeyi de kurumsallık açısından ve web site açısından ön planda tutabilmeyi beceriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder