27 Nisan 2018 Cuma

Lsi Açılımı ve Amacı!

Lsi kısaca, anahtar kelimeler ve bu kelimelerle alakalı olan terimler arasındaki anlamsal ilişkiyi tespit etmek için kullanılan yöntemdir. Arama motorlarının bot yöntemlerini de incelemeye başladığımızda ortaya çok farklı seçenekler de çıkabiliyor.İşte tam bu noktada bizlere her anlamda destek olabilecek ortamları da kendimize yaratabilmiş olmamız gerekiyor.




Bu indeksleme sürecinde bazı kelimelerin çoğunlukla beraber kullanıldığını ve bu bazı kelimelerin sayfada en çok kullanılan kelime  olmamasına rağmen kullanıcıların ihtiyacını karşıladığını fark eder. Tüm bunları göz önünde bulunudurunca da bunlara  ek olarak farklı seçenekler sunulacağını anlayıp doğru kavrayacak hale gelecektir.Aslında arama motorlarının amacı kullanıcıların en doğru sonuca ulaşmasını amaçlamaktadır.



 İşte bu yöntem ile seo konusunda amaçlarımıza ulaşabileceğimizi de vurgulayacak hale gelebilmiş olacak ve seo için farklı çözümler üreterek onları bir araya toplayabilmeyi de amaçlarımız arasına alabilecek hale geldiğimizi de kanıtlamış olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder