30 Nisan 2018 Pazartesi

Sitemize Anahtar Kelime Seçerken Yapılacaklar!



Sitelerde anahtar kelime seçerken genelde daha aktif bir tercih yapıp arama motorlarında olabildiğince iyi bir trafik yaratmaya çalışırız.



Anahtar kelime nedir ve nasıl seçmeliyiz diye soracak olursanız, seçmek için iki türlü yöntem vardır. Öncelikle sizle internet sitenize içerik yüklemek amacıyla bir bir seçim yapmak zorunda  kalacağımızın da altını çizerek bunları ortaya atabilecek hale gelmiş olacağız. Diğer yöntem ise hazırlayacağınız internet adresi veya internet adresinin içeriği için daha önceden anahtar kelime seçmek olacaktır.İşte bunları göz önünde bulundurarak bazı anahtar kelime seçimlerimizi de dğru bir biçimde yapabilmeyi de amaçlıyoruz.



Makalelerde anahtar kelime seçilirken dikkat edilmesi gereken olaylardan ilki makalenin hangi konu hakkında bilgi verdiğidir. Sizler siteleri ve içerikleri yüklerken de bunları baz alarak bir araya getirilecek hale gelecektir.Bunları düşündüğümüz de ise anahtar kelime seçimleri de baz alarak onları ele alacak hale gelecektir. Araçlar web adresinize yüklemiş olduğunuz makalenin URL’sini alarak makalede bulunan kelimelerin sıklığını ölçerek kullandığınız sık kelimeleri size sunar.İşte bizler bunları baz aldığımız anda da onlara rahatlıkla ulaşabilecek ve onları bir araya getirebilecek olayları da anlatabilecek hale gelmiş olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder