21 Mayıs 2018 Pazartesi

Anahtar Kelimenin Değeri!


Anahtar kelimelerin değerleri ölçüldüğünde ise arama sonuçlarında ise en üst noktada çıkacaklarını da düşünerek harekete geçtiklerini de biliyorlardır.
Size web yöneticisi araçları ziyaretçilerin hangi anahtar kelimelerle sitenize girdiğini gösterir. Anahtar kelimeler sizi en üst seviyelere taşımaya da bir başlangıç yapılacağını da düşünerek en doğru adımı da isteyecek bir sisteme başlayacaklar.



Rekabet ettiğiniz sitelerinin çokluğunu ve rekabet derecenizi belirleyecek en önemli etken budur. Eğer arama sonuçlarında başta reklamları görüyorsanız bu anahtar kelime için rekabetin yüksek olduğu anlamına gelir.Bunun için ölçüm yapacağınız birden çok araç var bu kapsamda bu araçları kullanarak ellerinden gelenin en doğrusunu da yapacaklarını anahtar kelime bazında belli bir aşamada sistemi ayakta tutacaktır.

Ben genelde Google Adwords ve Google Trends araçlarını kullanıyorum.Seonuz için anahtar kelime bulmak istemek amacıyla yapacağınız birkaç farklı adım ile bunları yapabilmenizin de oldukça önemi var ve seo için bu çok önemli.  Bu araçlar hangi anahtar kelime ne kadar aratılmış.Sizler bu araçlara bir kelimeyi yazdığınız zaman sizlere nasıl bir geri dönüş sağlayacaklarını da baz alarak en yakın ve en değerli kelimenin de sonucunu bulmayı sağlıyor. Bu sayede rekabetin hangi anahtar kelimelerde güçlü hangilerinde az gibi yorumlar çıkartabiliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder