2 Mayıs 2018 Çarşamba

Doğal Backlink Nasıldır?


Doğal backlink çalışması için size ilk gereken şey: Yüksek hacimli ve popüler bir içerik olacaktır. Yani kimsenin aramadığı bir konu hakkında bir içerik oluşturmak sizi zaten arama sonuçlarında hemen birinci sıraya çıkartır. Önemli olan çok aranan bir konuda zirveye ulaşmaktır.
Peki size nasıl bir yol izlemenizi tavsiye ederiz ve bunları yaparken neleri göz önünde bulundurmak isteyebileceğiniz bir potansiyeli de baz alacak olursunuz.
Size backlink veren siteyle iletişime geçin.Sizi besleyecek ve trafik oluşturacak bir potansiyele sahip olacaktır.



Etkileşimler ve siteler arasında bir denge kurabildiğinizi de anlayabilecek hale gelecek olanları da bunnlara yeni bir fırsat ve ger backlink yakalayacağını da bilmelisiniz. Ayrıca sizin yazınızın çok daha güncel olduğunu ve size link verip vermemek istediğini sorun.
Oldukça basit bir hal alacağını da vurgulayacağı için bunları tek bir çatı altında toplayabilmelidir. Eğer bu işi başarabilirseniz, rakibinizin backlinkini kendi tarafınıza geçirdiniz.

Rakiplerinizi bulduktan sonra yapmanız gereken, gözünüzün kestiği bir rakibi seçmek. Aslında size önerim birinci sıradaki websiteyi hedeflemeniz ancak bazı durumlarda birinci sırada sözlük siteleri veya wikipedia olabiliyor.Rakiplerinizin site ve içeriklerini kontrol altında tutarak onların da bunları yapabilecek hale geldiklerini de ifade edecektir.Bunlar her alanda size sitenizi besleyebilecek hale gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder