3 Mayıs 2018 Perşembe

Google Arama Sonuçlarında Twitter’ın Gücünü Kullanma!




Google arama sonuçlarında tweet’leriyle öne çıkan markaları kıskanıyor musunuz? Yani interneti ve sosyal medyayı adeta bir pazarlama aracı olarak kullananların bunları nasıl yaptıklarını biliyormusuz?İşte size birkaç öneri ile twitter ile arama sonuçlarında en üste çıkabilme yöntemleri...




Takipçi Sayınızı Arttırmaya Çalışın çünkü sizi takip eden sayısı arttıkça sizde internete hükmetmeye başlayacaksınız.Biliyoruz ki, takipçi sayısı oluşturmak için önemli bir kriter değil, ancak tweet’lerinizle etkileşime ihtiyacınız var ve eğer takipçileriniz yoksa, herhangi bir etkileşim elde etmek daha zor olacaktır.İlk hedefiniz bu olsun.Anasayfada aktif olmak ve güncel twitler atmakta oldukça önemli bunları yapmaktan çekinmeyin.Twitter bu noktada size yardımcı olacak.
Bunun önemli faktörlerden biri olduğunu unutmayın.
Büyük bir patlamada tweet atıp sonrasında tekrar tweet atmadan günler ve aylar geçirmek olmaz. Sosyal medya algoritması güncelleme odaklıdır.Daha fazla insan ve sayfayla etkileşin.


Bu, bazen hesabınızın tweet’leriyle etkileşimde bulunmak için başkalarına ihtiyacınız olduğu anlamına gelir.Popüler ve konuyla alakalı etiketler sizi her zaman en üst sıralara çıkaracaktır.Twitter gücünden faydalanmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder