17 Ekim 2016 Pazartesi

Seo İçin Uygun Tema Seçimi Nasıl Olmalı




Seo için yapacaklarımız arasında görüntü ve görünümlük de oldukça önemli olacaktır.Bunun için uygun tema seçimi yapmanız gerekecektir.Tema seçimi yaparken özgün ve kreatif olması için sıradışı şeylere yönelin.
Bir tema yapılandırma aşamasında iken bazı özelikler giydirmeniz gerekecektir.Bunun için aşağıda bulunan özelikleri kullanarak daha belirgin bir oluşturabilirsiniz.

 -Solda blog yazıları, Sağda menu olan tema

-Solda Menu Sağda blok yazıları olan tema

-Ana menu altı slayt menusü olan tema

-Magazin teması 3 kolonlu tema

 -Sol menulu olan temalar.

Mevcut temalar birbirinden farklı değişkenlere sahiptir.Ayrıcalıklı temalarınız sizin için özenle yapılmış ve arama motorları tarafıdnan özenle okunmak istenen bir tema olması gerekmektedir.Böyle bir tema bana göre solda var olan yazıların bulunduğu bir alan sol tarafta ise menü araç kutusu ve içerik bilgisine yer verilecek küçük bir alan ile daha etkileşimli olması sağlanılabilir.Gelen arama motorlarına öncelikle içerikleri sunarız. Bu içerikleri indexler. indexleme sayesinde ise sitemiz hak ettiği değeri görür.

Sağda menu değilde solda olsaydı eğer sitemizde sabit sayfaları  ve menuleri ilk olarak indexleyeceğinden asıl önemli olan içerik kısmını belkide indexleyemeyecek bu durumda  sitemiz hakettiği değeri görmüş olacaktır.Uygun olan yemayı bulduktan sonra gönül rahatlığıyla online edilebilir olan bir web siteniz olacaktır.


www.digiworksteam.com
           Okan Alagöz


1 yorum:

  1. Yazınız için teşekkürler. Ancak Türkçemize biraz dikkat etsek daha iyi olacak kanaatindeyim. Saygılar...

    YanıtlaSil